Ander-Zelf-Beeld

Consulten - Coaching en Cursussen

Reacties van klanten

Bianca    juni 2019

Een beetje sceptisch liet ik het online consult van Yvonne over mij heen komen. Het was bijzonder hoe Yvonne Schrijver zonder mij persoonlijk te kennen, kon omschrijven waar mijn goede en minder goede kanten en waar dat spanningen oplevert. Dankzij haar consult kan ik zaken op een andere manier bekijken en zo verder komen.


Kirsten    juni 2019

Voordat ik het online consult van Yvonne ontving had ik nog nooit een ervaring met tarot gehad waardoor ik extra benieuwd was.

Het consult was enorm uitgebreid, ontzettend fijn! Hierdoor heb ik het een aantal keer doorgelezen (met een geschreven consult is dit absoluut een bijkomend voordeel) voordat ik alles goed tot me heb kunnen laten komen. Ik denk dat ik dit document er nog vaak bij zal pakken, als ik even een extra zetje of wat moed nodig heb. Bedankt Yvonne, ga zo door!


Ik had al geruime tijd last van een bepaald denk-en doe-gedrag. Mijn vraag was hoe ik dat achter me kon laten. Door haar advies voel ik me nu een stuk rustiger en kan ik me richten op hetgeen beter bij me past. Aanpak van Yvonne: veel begrip, positief en to the point.

Patries   mei 2019

'Laat ik het eens proberen'dacht ik, met een hoop stormachtige gevoelens in m'n lijf rondlopende op dat moment. Yvonne slaat de spijker op z'n kop. Met 3 korte omschrijvingen over de situaties, ontving ik de mail van de kaartlezing waarin het lijkt of ze naast je staat, oordeelloos, liefdevol maar krachtig en eerlijk gelezen kaarten, waar je iets mee kunt, inzicht door krijgt en ook begrepen door voelt.

De lezing was echt een kadootje!

Ik ben dankbaar! Echt kundig, gevoelig en sterk! Zeker aan te raden als je even vast loopt!

Dank Yvonne, ik weet je nu te vinden.


Leonie   mei 2019

schrijf een review

Bedankt voor je reactie. Zonodig neem ik z.s.m. contact met je op.
Warme groet,
Yvonne
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.